Eerste Blog

De afgelopen tijd heb ik niet stil gezeten. In februari ben ik met een stel dat in juli zou gaan trouwen in gesprek gegaan over hun openingsdans. Gelukkig klikte dit goed, waarna we aan de slag zijn gegaan. Zij hadden 3 heel diverse nummers uitgekozen, waarop de openingsdans gemaakt zou worden. Een nummer waar de partnerdans Bachata op gedanst zou gaan worden, een up tempo nummer waarbij ze samen, maar los van elkaar zouden dansen en als klap op de vuurpijl een favoriet Hardstylenummer van de bruidegom. Hierop zouden ze eerst samen lekker los gaan, waarna eerst de kids en daarna de rest van het gezelschap zich bij hen zou voegen.
Het is een aantal maanden wekelijks of tweewekelijks hard werken geweest, om de dans in te studeren. Maar het eindresultaat is superleuk geworden! Het paar en de gasten hebben ontzettend genoten van het uitvoeren en bekijken van de dans.